Hvem er vi?

Hvorfor hedder det BRÜCKE?

Det er 100% dansk

Brücke betyder bro på tysk. At bygge bro mellem kandidaten og klienten er essensen af, hvad jobbet som headhunter i største grad handler om. Tyske ord forbindes ofte med robusthed og stabilitet, hvilket er nogle af nøgleordene for succes. – Derfor hedder vi Brücke.

Hvad laver vi?

Headhunting af tekniske profiler

Brücke er et headhuntingsbureau, som specialiserer sig i tekniske profiler inden for produktionsvirksomheder.

Vi bruger mange af vores ressourcer på at være opdateret på vores kandidaters liv og arbejdssituation. Mange af de kandidater, som bliver ansat, har vi været i kontakt med i lang tid, men ikke nødvendigvis placeret hos nogle af vores klienter. Det er, fordi vi følger op på kandidaterne og kender dem godt, derfor ved vi også hvilke stillinger og firmaer, de vil kunne passe til.

Det er typisk også disse kandidater, som ikke er aktivt søgende eller læser jobannoncer og dermed heller ikke vil reagere på de traditionelle averteringsmetoder. Vi hjælper vores klienter med at finde disse kandidater og introducerer dem for hinanden.

Hvad vi gør anderledens

Personligt kendskab

Brücke er dansk og har hovedsæde i Danmark. Vi kender og forstår de lokale udfordringer og kender dermed også til kandidaternes daglige udfordringer i hverdagen og i arbejdslivet.

Vi undgår kandidater, som kun er motiveret af lønforhøjelse, fordi hvis lønnen er den eneste motivationsfaktor, så vil vi være bange for, at der efter kort tid vil opstå en ny mulighed hos konkurrenten, som vil kunne tilbyde en højere gage, og hvis kandidaten kun er motiveret af løn, så kunne han eller hun være fristet til at skifte. Og vores klient vil igen mangle en dygtig kandidat.

Derimod er vores daglige ambition at komme til at lære kandidaten så godt som muligt at kende og forstå, hvilke udfordringer han har på arbejdspladsen, som gør, at kandidaten ønsker at skifte stillingen. Årsagen hertil kunne være: begrænset mulighed for at stige yderligere i graderne eller at få mere ansvar. Det kan være begrænset mulighed for at arbejde med nye teknologier. Eller deres personlige situation har ændret sig, at de fx ønsker kortere pendling eller evt. måske er flyttet til en ny by.

Jo bedre vi kender kandidaten og ved, hvad der motiverer ham eller hende, dets bedre kan vi forbinde den rette kandidat med den rette klient. Derfor er det alt afgørende, at vi tager os tiden til at tale med kandidaten og forstå ham eller hende og opbygge det personlige kendskab.

Brücke

Hvad vi gør anderledens

Referencer eller personlighedstest?

Da det dybdegående kendskab til vores kandidater er alt afgørende for et godt match hos vores klienter, så har vi en begrænset brug af personlighedstest, eftersom disse ofte ikke kan give et dybt nok perspektiv af kandidaten. Derimod bruger vi mange ressourcer på at kontakte referencer og udarbejder en referencerapport. Denne referencerapport vil give et indblik i, hvad kandidatens tidligere kolleger, chefer og/evt. ansatte har at sige omkring kandidaten.

Dette, vurderer vi, giver et mere nuanceret og troværdigt billede af kandidaten, som en personlighedstest ikke kan vise; desuden er det også teoretisk muligt at snyde personlighedstesten, og dermed vise et andet billede af sig selv. Vi arrangerer gerne en personlighedstest, såfremt det ønskes, men vi anbefaler, at den kun indgår som supplement til referencerapporten. Referencerapporter vil først være tilgængelige efter nøje aftale med kandidaten, eftersom mange af vores kandidater ikke ønsker, at deres netværk skal vide, at de potentielt er ved at skifte til en ny stilling.

Ønsker du mere information?

Vi tager os gerne tid til at forklare ydeligere omkring vores service og hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med de rette kandidater.

Hvem er vi? was last modified: September 6th, 2020 by admin