Fagområder

Hvilke fagområder?

Hos Brücke vil vi hellere vide “meget om lidt” end “lidt om meget”. Denne filosofi gør, at vi har et dybdegående kendskab til vores fagområder. Derfor kan vi desværre ikke hjælpe med andre fagområder, fordi vi udelukkende fokuserer vores ressource på funktionærer i produktionsvirksomhederne og byggebranchen. 

Byggebranchen

Ligegyldigt hvordan verdenssituationen har set ud, så har erfarne og kompetente profiler inden for byggebranchen altid været efterspurgt. Der bliver altid bygget i Danmark, og branchen oplever ikke de samme store udsving i konjunkturer som andre brancher. Dette gør lige præcises denne branche speciel, eftersom vi altid har et fast udvalg og samarbejde med firmaer, som altid søger efter projektleder, projektchef, afdelingsleder, beregner og tilbudsleder. Kravene til byggeri bliver dog hele tiden mere krævende, hvilket giver vores klienter et behov for at have ansatte, som har den nyeste viden inden for projektledelse, arbejdsmiljø, byggejura samt har alle de nyeste relevante kurser fra myndighederne.

Produktionsvirksomheder

Danmarks produktionsvirksomheder er drivkraften i det danske BNP og bidrager stort til den danske eksport. Vores klienter oplever en stor efterspørgsel på deres produkter både i Danmark samt udlandet. Med en stigende efterspørgsel på danske produkter i både ind- og udland, så er det afgørende for vores klienter at have de mest kvalificerede maskiningeniører, projektledere samt salgsingeniører. Kandidater som har erfaring og kendskab til den fagspecifikke branche samt forstår at omskabe kundernes behov til produkter og resultater.

Med en stigende globalisering er det yderst vigtigt, at kandidaterne kender til de internationale produkt- og produktionsvilkår, herunder efterspørgsel, produktspecifikationer og erhvervskulturen i de forskellige eksportlande. Brücke bruger mange midler på at holde sig opdateret hos vores klienter omkring de specifikke behov, de har til deres ingeniører. Dermed har Brücke muligheden for at fokusere vores netværk på de kandidater, som har de helt rette specifikationer og på at følge deres karriere tæt, således at vi står klar til at hjælpe dem videre i deres karriere, når tiden er rigtig.

Ønsker du mere information?

Vi tager os gerne tid til at forklare ydeligere omkring vores service, og hvordan vi kan hjælpe netop din virksomhed med de rette kandidater. 

Fagområder was last modified: September 11th, 2020 by admin